Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Tuzla-Romanya'dan kardeş Edremit'e ziyaret

Tuzla-Romanya

Geçtiğimiz dönemde Güre Belediyesi ile kardeş olan Romanyanın Tuzla Belediye Başkanı Nicu Constantin Florin, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka için Edremit'e geldi.

Geçtiğimiz dönemde Güre Belediyesi ile kardeş olan Romanya`nın Tuzla Belediye Başkanı Nicu Constantin Florin, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka için Edremit'e geldi.
Romanya'nın Tuzla Belediye Başkanı Nicu Constantin Florin, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Taner ve Belediye Meclis Üyesi Samaila Gheorghe ile Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka`yı makamında ziyaret etti.
Güre Belediyesi ile kardeş kent olan Tuzla Belediyesi heyeti, bu kez Edremit Belediye Başkanlığı'na seçilen Saka'ya hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar dilediler.
Tuzla Belediye Başkanı Nicu Constantin Florin, Dostumuz, kardeş başkanımız Sayın Saka'nın Güre'den sonra Edremit Belediye Başkanlığına seçilmesinden mutluluk duyduk. Güre'de başlattığımız kardeşlik ilişkilerimizi yine sürdürmek istiyoruz. Başkan Saka'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, karşılıklı kültür paylaşımı açısından kardeş şehir ilişkilerine önem veriyoruz. Romanya'da Tuzla Belediyesi ile olan karşılıklı kardeşlik ilişkilerimizi sürdürmekten yanayız” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli